Renkaat

Kumhon slogan on parasta laatua järkevään hintaan! Tämän me haluamme Suomessakin luvata. Kumho-renkaat hankkimalla saat luotettavat renkaat, muttet ylihintaan. Sellaisella hinnalla mihin jokaisella suomalaisella autoilijalla on varaa. Ominaisuuksista yhtään tinkimättä.

Monikaan rengasvalmistaja ei valmista talvirenkaita, koska niiden kehittäminen on yksi haastavimmista rengasalalla. Me Kumholla olemme jo ajat sitten ymmärtäneet yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen kestävät keksinnöt. Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu Pohjoismaiden olosuhteisiin.

https://www.nokianrenkaat.fi/

KUORMA- JA LINJA-AUTONRENKAAT

Nokian renkaat

Olet ammattilainen. Sinun odotetaan saapuvan paikalle turvallisesti ja ajallaan, riippumatta sää- ja tieolosuhteista. Kun ihmiset uskovat elämänsä tai tavaransa sinun käsiisi, varmista, että renkaasi eivät petä heidän luottamustaan.

Nokian Renkaat valmisti maailman ensimmäisen talvirenkaan kuorma-autoihin jo vuonna 1934. Siitä asti olemme sitoutuneet tekemään ammattiautoilusta turvallisempaa, mukavampaa ja taloudellisempaa. Läheinen yhteistyö kuljettajien kanssa, miljoonat testikilometrit ja oma testikeskuksemme Lapin Ivalossa tukevat tuotekehitystämme. Siksi tuotamme renkaita, joihin voit luottaa - silloinkin, kun sää heikkenee.

cordiant
Cordiantin valikoimaan kuuluu yli 300 eri kokoa edustavaa rengasmallia. Cordiant kuuluu Itä-Euroopan johtaviin rengasvalmistajiin. Konsernin tuotteita viedään yli 50 maahan mm. Eurooppaan, Etelä/Pohjois-Amerikkaan, Afrikkaan, Venäjälle ja IVY maihin. Cordiant valmistaa vuodessa noin 7.000.000 rengasta. Henkilöstöä koko konsernilla on 5000 ympäri maailman.

MAATALOUSRENKAAT

Nykyaikainen maatalous ja koneurakointi ovat erikoistöitä, joihin vaaditaan erikoislaitteita. Oikea rengasvalinta voi vaikuttaa merkittävästi tuottavuuteen.

Yhä painavammat, nopeammat ja tehokkaammat koneet asettavat renkaille uusia vaatimuksia. Nokian Renkaat ottaa ilolla vastaan nopeasti muuttuvan maatalouden haasteet. Läheinen yhteistyö traktoreiden ja muiden koneiden valmistajien kanssa antaa ainutlaatuista näkemystä tulevaisuuden tarpeista. Nokian Renkaat tarjoaa oikeat ominaisuudet nykyaikaiseen maanviljely- ja koneurakointikäyttöön, aina kestävistä ja taloudellisista yleisrenkaista erikoisratkaisuihin, jotka on tarkoitettu talveen ja muihin vaativiin olosuhteisiin.